Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον Νέμο Nemo TriggerNemo TriggerNemo Trigger Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον Νέμο Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον Νέμο Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον ΝέμοΠαιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος SPF50+ με τον Νέμο Garnier PIL AGarnier PIL AGarnier PIL A Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Nemo Παιδικό Αντηλιακό Σπρέι Σώματος Trigger SPF50+ με τον Νέμο

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία σε μορφή spray σώματος για τους μικρούς μας φίλους, παρέα με τους ήρωες της Disney!

Μέγεθος
270ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Ambre Solaire Παιδικό Αντηλιακό Spray SPF50+ παρέχει προηγμένη προστασία από τις βλάβες της επιδερμίδας και τα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούνται από τον ήλιο. Το νέο μας οικολογικό μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμο, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό και με σεβασμό στη θαλάσσια ζωή. Η σύνθεση έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, δεν κολλάει στην άμμο και βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας που οφείλεται στο αλάτι και το χλώριο. Αυτή η προστατευτική αντηλιακή κρέμα έχει μορφή σπρέι που σας επιτρέπει να προστατεύετε την επιδερμίδα των παιδιών σας από τον ήλιο γρήγορα και εύκολα. Είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα για να αναζωογονεί και να ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η σύνθεσή μας είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και προσφέρει προηγμένη προστασία στα παιδιά σας από τις άμεσες βλάβες στην επιδερμίδα που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB, καθώς και προστασία από μακροχρόνιες βλάβες και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλείται από τις ακτίνες UVA. Η σύνθεση συμμορφώνεται 100% με τις ευρωπαϊκές συστάσεις για προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB. Διατηρείτε πάντα τα μωρά και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και προστατεύετε τα παιδιά σας με καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου καθώς και αντηλιακή κρέμα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.