Ideal Bronze SPF 20Ideal Bronze SPF 20Ideal Bronze SPF 20 Αντηλιακό Spray Ideal Bronze με SPF 20 back photoΑντηλιακό Spray Ideal Bronze με SPF 20 back photoΑντηλιακό Spray Ideal Bronze με SPF 20 back photo Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Ideal Bronze Αντηλιακό Spray Ideal Bronze με SPF 20

Spray με Μέτρια Αντηλιακή Προστασία SPF20 που χαρίζει υπέροχο ομοιόμορφο μαύρισμα. Ενισχύει την παραγωγή φυσικής μελανίνης για χρυσαφένιο μαύρισμα, προστασία και λάμψη.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το αντηλιακό Ambre Solaire Ideal Bronze Tan Enhancing Protection Spray SPF20 της Garnier, εξασφαλίζει μέτρια αντηλιακή προστασία και παράλληλα ενισχύει την παραγωγή φυσικής μελανίνης για χρυσαφένιο μαύρισμα και λάμψη. Η σύνθεσή του προστατεύει την επιδερμίδα από συνέπειες και τις επιπτώσεις της πρόωρης γήρανσης που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία UVA και UVB. Κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη. Αποφύγετε να μένετε για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμη και μετά την χρήση αντηλιακού προϊόντος καθώς δεν προσφέρει 100% προστασία.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ