After Sun Tan AmplifierAfter Sun Tan AmplifierAfter Sun Tan Amplifier After Sun Amplifier BOPAfter Sun Amplifier BOPAfter Sun Amplifier BOP Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

After Sun Γαλάκτωμα Ενίσχυσης Μαυρίσματος για Μετά τον Ήλιο

Γαλάκτωμα Ενίσχυσης Μαυρίσματος για διατήρηση και επιμήκυνση του μαυρίσματος.

Μέγεθος
200ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γαλάκτωμα Ενίσχυσης Μαυρίσματος για Μετά τον Ήλιο από την Ambre Solaire της Garnier. Ενυδατώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας, ενώ παράλληλα επιμηκύνει το μαύρισμα! Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ειδικούς παράγοντες που σας βοηθούν να διατηρήσετε και να επιμηκύνετε το μαύρισμά σας και τη λαμπερή επιδερμίδα των διακοπών σας. Εμπλουτισμένο με Γλυκερίνη και Βιταμίνη Ε για να ενυδατώσει την επιδερμίδα σας χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας τα φρύδια και τις ρίζες των μαλλιών. Να πλένετε τα χέρια σας μετά από κάθε χρήση. Δεν παρέχει προστασία από τον ήλιο. Να μην εφαρμόζετε πολύ κοντά στην περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα και σχολαστικά με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με υφάσματα.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.