article banner red article image

Ποιός είναι ο κατάλληλος ορός για το πρόσωπό μου;

  

Στον πλανήτη της ομορφιάς κατά καιρούς εμφανίζονται concept που κάνουν καριέρα... πυροτεχνήματος. Υπάρχουν, όμως, και κάποια που δεν μένουν μόνο στις εντυπώσεις αλλά κυριολεκτικά ανοίγουν νέα κεφάλαια στη skincare ρουτίνα και γίνονται απαραίτητα για την επιδερμίδα - ένα τέτοιο concept είναι και ο ορός προσώπου που πλέον θεωρείται must όταν μιλάμε για την ολοκληρωμένη, καθημερινή φροντίδα του προσώπου. 

Τι κάνει το serum τόσο ξεχωριστό και απαραίτητο; Η ίδια η μορφή της σύνθεσής του: στην τόσο ανάλαφρη υφή του, που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σε χρόνο dt, συγκεντρώνονται συμπυκνωμένες ποσότητες ενεργών συστατικών. Αυτά τα συστατικά έχουν τέτοια μοριακή δομή ώστε να μπορούν να διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα προσφέροντας στοχευμένη δράση και ορατά αποτελέσματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Μια μικρή ποσότητα serum αρκεί για να βοηθήσει την επιδερμίδα να δείχνει και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση – δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ορός προσώπου έχει κερδίσει την απόλυτη αποδοχή των skin experts! Αν κάπου εδώ σκέφτεσαι ότι βάζοντας στην καθημερινή σου skincare ρουτίνα έναν ορό με τόσο ισχυρή δράση, δεν χρειάζεσαι μια κρέμα φροντίδας, οι ειδικοί απαντούν: το serum με την κρέμα είναι ένα αχώριστο δίδυμο, ένα power duo με δράση που αλληλοσυμπληρώνεται ώστε να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες της επιδερμίδας. Το μεν serum θα την τροφοδοτήσει με μια μεγαδόση ενεργών συστατικών με στοχευμένη δράση (πχ λεπτές γραμμές, θαμπάδα, αφυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία κ.α.), η δε κρέμα φροντίδας θα έρθει να ενισχύσει τη δράση των συστατικών αλλά και να τα «κλειδώσει» στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

Πλέον, οι συνθέσεις των serum έχουν εξειδικευτεί τόσο πολύ που υπάρχει η ιδανική απάντηση σε κάθε ζητούμενο του προσώπου, για κάθε ηλικία! Τα πιο διάσημα για την αποτελεσματικότητά τους skincare συστατικά πρωταγωνιστούν στις συνθέσεις τους, σε ultra συμπυκνωμένη συγκέντρωση, και αυτό που μένει σε εσένα να κάνεις, είναι να επιλέξεις αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου στη συγκεκριμένη περίοδο - μην ξεχνάς πως η «συμπεριφορά» της επηρεάζεται τόσο από εξωγενείς όσο και από ενδογενείς παράγοντες, για αυτό χρειάζεται να την «αφουγκράζεσαι» καθημερινά. 

Η Garnier, με δύο πρωτοποριακά serum βασισμένα σε δύο star συστατικά της κοσμητολογίας, σε καλύπτει στα πιο βασικά ζητούμενα: την βαθιά ενυδάτωση και την λάμψη! 

- Αν η επιδερμίδα σου παρουσιάζει τάση ή συμπτώματα αφυδάτωσης, το Hyaluronic Aloe Super Serum είναι αυτό που χρειάζεται ASAP! Αυτός ο ορός προσώπου περιέχει υψηλή συγκέντρωση γλυκερίνης, υαλουρονικού οξέος και αλόης, έναν ιδανικό συνδυασμό εντατικής ενυδάτωσης. Συγκεκριμένα, το καθαρό υαλουρονικό οξύ που περιέχει, επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα συγκρατώντας έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό ενώ την ίδια στιγμή, η βιολογική αλόη, γνωστή για την δροσιά και την βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει, ξεδιψάει και τονώνει την επιδερμίδα!
 
- Αν σε απασχολούν καφέ κηλίδες και θαμπάδα, το Vitamin C Glow Boost Serum είναι ο ορός που θα γίνει ο καθημερινός σου σύμμαχος λάμψης χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με συστατικά φυσικής προέλευσης που περιέχει. Η Νιασιναμίδη, ένα ισχυρό παράγωγο Βιταμίνης C (εκχύλισμα yuzu και λεμονιού) και το σαλικυλικό οξύ σε συγκέντρωση 3.5%, δρουν με στόχο τη μείωση της υπερμελάγχρωσης που προκαλεί κηλίδες, τη βελτίωση του επιδερμιδικού φραγμού, την ενίσχυση της λάμψης, την ομοιομορφίας και της απαλότητας της επιδερμίδας. Στα plus και το «πράσινο» προφίλ του: το κουτί και το μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμα. Μάλιστα το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από 40% ανακυκλωμένο γυαλί και προστατεύει το περιεχόμενο από την υπεριώδη ακτινοβολία ώστε να εξασφαλίζει τη σταθερότητα της Βιταμίνης C. 

Σε ενδιαφέρει: 
Όλα τα προϊόντα Garnier παγκοσμίως έχουν εγκριθεί επίσημα από το Cruelty Free International στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny