Τα 5 οφέλη του λαδιού μαλλιών Τα 5 οφέλη του λαδιού μαλλιών

Τα 5 οφέλη του λαδιού μαλλιών

 

Διστάζετε να πασαλείψετε με λάδι τα μαλλιά σας; Είστε πεπεισμένη ότι θα μείνετε στα παραδοσιακά προϊόντα περιποίησης; Δείτε παρακάτω τους 5 λόγους για τους οποίους το λάδι θα κάνει καλό στα μαλλιά σας.

1) Είναι φυσικό

Σχεδόν όλα τα λάδια μαλλιών αποτελούνται από έλαια που προέρχονται από διάφορους καρπούς, άνθη και φυτά. Θα βρείτε ό,τι φαντάζεστε, με ιδιαίτερα αγαπητά να είναι τα έλαια Αργκάν και Ελιάς. Τα προϊόντα αυτά είναι πραγματικές υπερδυνάμεις σε ό,τι αφορά την ενυδάτωση, τη θρέψη και την περιποίηση των μαλλιών.

2) Λίγο ίσον πολύ

Δεν θα φρικάρετε με την τιμή του, όταν δείτε πόσο διαρκεί. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, λίγες μόνο σταγόνες λαδιού αρκούν για οποιαδήποτε χρήση.

3) Βαθιά θρέψη

Λούσιμο, βαφή styling με θερμότητα… όλα αυτά μπορεί να καταστρέψουν τα φυσικά έλαια των μαλλιών σας, και γι’ αυτό ακριβώς το λάδι είναι τόσο απαραίτητο. Αναπληρώνει τις ζωτικές αυτές ουσίες, οι οποίες, όχι μόνο κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά, αλλά επίσης ενισχύουν και την ανάπτυξή τους.

4) Προστασία

Η εφαρμογή λαδιού πριν από το λούσιμο ή το styling θωρακίζει τα μαλλιά και τα κάνει πιο δυνατά απέναντι στην καταπόνηση. Μερικά λάδια μαλλιών περιέχουν ακόμα και αντιηλιακά φίλτρα –ιδανικά για να κρατήσουν τα βαμμένα μαλλιά υγιή, γεμάτα ζωντάνια.

5) Κατά του φριζαρίσματος, κατά του σπασίματος

Οροί κατά του φριζαρίσματος, λακ για λάμψη, προϊόντα περιποίησης… Το λάδι μαλλιών μπορεί να τα αντικαταστήσει όλα μονομιάς! Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό, ιδίως για τα σγουρά μαλλιά και τα μαλλιά που είναι επιρρεπή στην ξηρότητα και σπάνε εύκολα.