ΤΟ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Θυμάστε την πρώτη φορά που βάλατε λίγη αλόη βέρα πάνω σε ένα έγκαυμα από τον ήλιο; Τίποτα δεν είναι τόσο ανακουφιστικό! Η αλόη βέρα ανήκει στα παχύφυτα, κάτι που σημαίνει ότι αποθηκεύει νερό στα φύλλα της και μπορεί να διατηρεί την υγρασία της ακόμη και σε ξηρές καιρικές συνθήκες, κλείνοντας τους πόρους της για να αποτρέψει την όποια απώλεια. Το τζελ αλόης βέρα, που λαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού, επιτελεί το ίδιο έργο σφραγίζοντας την υγρασία στην επιδερμίδα μας. Είναι φυσικό καταπραϋντικό και αποτελεσματικό στην επούλωση πληγών.

ΤΟ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
"ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ "

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η γέλη που αποθηκεύεται στα φύλλα της αλόης βέρα περιέχει γλυκοπρωτεΐνες, οι οποίες ενισχύουν σημαντικά την ικανότητα της επιδερμίδας να επουλώνεται, καταπραΰνοντας τον πόνο και τη φλεγμονή. Άλλα συστατικά της αλόης βέρα με ισχυρή επουλωτική δράση είναι οι πολυσακχαρίτες, οι οποίοι διεγείρουν την επανόρθωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Σύμφωνα με μελέτες, οι καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της αλόης βέρα την καθιστούν ιδανική για την καταπολέμηση της πιτυρίδας και της ψωρίασης, καθώς και άλλων μορφών ρωγμώδους δέρματος. Εφαρμόστε μια στρώση στο τριχωτό της κεφαλής ή στο πρόσωπο, για μια χαλαρωτική, ενυδατική μάσκα περιποίησης.

ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
aloevera

ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

Το τζελ αλόης βέρα έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, κάτι που την καθιστά ιδανικό συστατικό για τα προϊόντα ξυρίσματος και την πρόληψη των εισδυουσών τριχών. Επίσης, είτε χρησιμοποιούμενη μόνη της είτε σε συνδυασμό με μια ενυδατική, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ ματιών· τέλεια λύση για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.