Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & ΑμύγδαλοΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & ΑμύγδαλοΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο KidsΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο KidsΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids IngredientΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids IngredientΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Ingredient Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids PackshotΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids PackshotΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Packshot Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids TextureΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids TextureΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Texture Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids RecyclabilityΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids RecyclabilityΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Recyclability Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids RTBΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids RTBΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids RTB Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids TextureΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids TextureΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Texture Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids NaturalityΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids NaturalityΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Naturality Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Before & AfterΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Before & AfterΠαιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο Kids Before & After Kids Shampoo RangeKids Shampoo RangeKids Shampoo Range Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Botanic Therapy Kids Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με Κεράσι & Αμύγδαλο

Παιδικό Σαμπουάν 2 σε 1 με κεράσι και αμύγδαλο

Μέγεθος
400ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για να γίνει η ώρα του μπάνιου ακόμα πιο ξεχωριστή για τα παιδιά, το Botanic Therapy δημιούργησε ένα απαλό σαμπουάν 2 σε 1. Η συνταγή αυτή συνδυάζει: Κεράσι γνωστό για το υπέροχο άρωμά του και αμύγδαλο που είναι ξακουστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες.

Υποαλλεργικό & δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο. Συστατικά 94% φυσικής προέλευσης.

Αποτέλεσμα: τα μαλλιά καθαρίζουν & ξεμπερδεύονται, γίνονται απαλά, λαμπερά και ευκολότερα στη διαχείριση! Πες αντίο στους κόμπους και τα δάκρυα!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Ένα παιδικό σαμπουάν 2 σε 1 που μεταμορφώνει τα μαλλιά και προσφέρει απίστευτη απαλότητα. Υποαλλεργικό, δεν τσούζει τα μάτια , καθαρίζει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα. Με υπέροχο άρωμα κεράσι.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1281101 E - INGREDIENTS: AQUA / WATER • AMMONIUM LAURYL SULFATE • SODIUM CHLORIDE • COCAMIDOPROPYL BETAINE • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL • PRUNUS CERASUS FRUIT EXTRACT / BITTER CHERRY FRUIT EXTRACT • TRIETHYL CITRATE • SODIUM HYDROXIDE • GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • CITRIC ACID • POTASSIUM SORBATE • SODIUM BENZOATE • BENZOIC ACID • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z70017488/1).

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στην Ιταλία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ BOTANIC THERAPY

Το Botanic Therapy δημιούργησε μια σειρά από απαλά σαμπουάν μαλλιών για παιδιά 2 σε 1. Ανακάλυψέ τα!

PIL image mobile

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο «Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος Προϊόντος» είναι ένα σύστημα βαθμολόγησης που έχει αναπτυχθεί από τον Όμιλο L'Oréal και αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός προϊόντος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως τους υδατικούς πόρους, την ποιότητα και την οξίνιση του νερού, τους πόρους του εδάφους, τη βιοποικιλότητα, την ποιότητα του αέρα, το όζον και την κλιματική αλλαγή. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος ενός προϊόντος συγκρίνεται με άλλα προϊόντα του Ομίλου L'Oréal στην ίδια κατηγορία. Για παράδειγμα, τα σαμπουάν με βαθμολογία «Α» έχουν τον χαμηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με τα σαμπουάν με βαθμολογία «Ε» που έχουν τον υψηλότερο συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

first fixed slider