Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με ΝιασιναμίδηΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με ΝιασιναμίδηΑντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Νιασιναμίδη Super UV Niacinamide BenefitsSuper UV Niacinamide BenefitsSuper UV Niacinamide Benefits Super UV Niacinamide FormulaSuper UV Niacinamide FormulaSuper UV Niacinamide Formula Super UV Niacinamide IngredientsSuper UV Niacinamide IngredientsSuper UV Niacinamide Ingredients Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Super UV Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Νιασιναμίδη

Ενυδατική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Πολύ Υψηλή Προστασία SPF50+ και Νιασιναμίδη κατά των ατελειών

Μέγεθος
40ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αντηλιακό προσώπου, με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ ευρέως φάσματος προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVB, UVA και UVA μεγάλου μήκους με σύνθεση που αφήνει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των ατελειών.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε τη προστασία, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκουπισμά με πετσέτα. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως και σχολαστικά με άφθνονο νερό.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.