Γιατί είναι σημαντική η χρήση της κρέμας χεριών

Αξιοποιείτε όλα τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει η κρέμα χεριών σας; Διαβάστε μερικές πληροφορίες που ίσως σας κάνουν να εκπλαγείτε!
Τα χέρια σας είναι ξηρά, σκασμένα, ή έχουν άγρια υφή; Αυτό μπορεί να προκαλέσει κνησμό και δυσφορία, και, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να ματώνουν. Μάθετε πώς να αποφύγετε τα συμπτώματα αυτά, για απαλά χέρια όλη την ημέρα.
Χρησιμοποιώντας την κρέμα χεριών
Μπορεί να έχετε μια κρέμα χεριών εύκαιρη ανά πάσα στιγμή, στο σπίτι ή στο γραφείο. Ίσως όμως να μην αξιοποιείτε όλα τα οφέλη που έχει να σας προσφέρει! Το γνωρίζατε ότι, για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να χρησιμοποιείτε κρέμα κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας; Συχνά, τα σαπούνια γίνονται σκληρά με την επιδερμίδα μας λόγω της μακροχρόνιας χρήσης, κάτι που μπορεί να επιδεινώσει την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.
Κρέμα χεριών για πολύ ξηρή επιδερμίδα
Η επιδερμίδα των χεριών είναι συνήθως πιο ξηρή από ό,τι στο υπόλοιπο σώμα μας –καθόλου ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους που έχουν ούτως ή άλλως ξηρή επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται πανικός όμως! Υπάρχουν προϊόντα που προσφέρουν πιο εντατική φροντίδα σε σύγκριση με τις συνηθισμένες κρέμες χεριών, για να ενυδατώσουν σε βάθος και να καταπραΰνουν ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Για ενυδατωμένα, απαλά χέρια, δοκιμάστε μια κρέμα εντατικής περιποίησης, όπως αυτές που προσφέρει η Garnier.