Απολέπιση Σώματος: Γιατί, Πότε & Πως

Απολέπιση σώματος για κάθε πολυάσχολη γυναίκα
Μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε κάθε μέρα, η απολέπιση μπορεί εύκολα να βρεθεί στην τελευταία θέση της λίστας σας. Ωστόσο, η απολέπιση είναι ένας γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος όχι μόνο να κάνετε την επιδερμίδα σας λαμπερή, αλλά και να χαλαρώσετε εσείς η ίδια. Θέλετε μέγιστα οφέλη; Διαβάστε παρακάτω πότε και πώς πρέπει να κάνετε απολέπιση, για να φαίνεστε και να νοιώθετε όμορφη με ελάχιστο κόπο.
Εύκολη απολέπιση: πώς γίνεται;
Για λαμπερή, φωτεινή επιδερμίδα, θα πρέπει οπωσδήποτε να εντάξετε την απολέπιση στο πρόγραμμα περιποίησής σας. Μία φορά την εβδομάδα, αφιερώστε λίγο έξτρα χρόνο στο μπάνιο σας, και απολαύστε όλα τα οφέλη μιας καλής απολέπισης.
Τα μόνα που χρειάζεστε είναι ένα καλό scrub σώματος, και γάντια απολέπισης ή μια βούρτσα σώματος. Εφαρμόστε το προϊόν σε βρεγμένη επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας τα γάντια ή το ειδικό σφουγγάρι. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι κυκλικές· ξεκινήστε από τα πόδια και προχωρήστε προς τα πάνω. Εστιάστε ιδιαίτερα στις πολύ ξηρές περιοχές, όπως τους αγκώνες και τα γόνατα.
Μόλις ολοκληρώσετε την απολέπιση, ξεβγάλετε καλά με ζεστό νερό, για να απομακρύνετε τόσο το προϊόν όσο και τα νεκρά κύτταρα. Και μην ξεχνάτε την ενυδατική σας!
Τώρα που ξέρετε γιατί, πότε και πώς να κάνετε απολέπιση, μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει!