Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε ένα όμορφο, εντυπωσιακό χτένισμα και στο να διατηρήσετε τον επαγγελματισμό και την κομψότητά σας. Εμείς το ψάξαμε και πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε ότι τα 5 αυτά χτενίσματα είναι ιδανικά για το γραφείο. Πειραματιστείτε και προσαρμόστε τα στον δικό σας τύπο μαλλιών και το γενικότερο στιλ σας. Η ομορφιά αυτών των επιλογών έγκειται ακριβώς στο ότι είναι όλες πολύ ευέλικτες και κατάλληλες για κάθε περιβάλλον εργασίας.

Ψηλή αλογοουρά

Μια ψηλή αλογοουρά πάντοτε εμπνέει επαγγελματισμό, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον όγκο και την υφή των μαλλιών σας. Είναι το πιο εύκολο και γρήγορα χτένισμα, και άρα ιδανικό για όλα εκείνα τα πρωινά που δεν ακούσατε εγκαίρως το ξυπνητήρι!

Πιασμένα πίσω και κυματιστά

Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να στερεώσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και ένα σίδερο κατσαρώματος ή ισιώματος για να δημιουργήσετε υπέροχους κυματισμούς σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Πιάνοντας τα μισά μαλλιά πίσω, θα έχετε εύκολα το αποτέλεσμα ενός περιποιημένου και σικάτου look.

Κότσος με πλεξούδα

Ένας κότσος με πλεξούδα θα προσδώσει φινέτσα στο look σας. Για ακόμη πιο υπέροχο αποτέλεσμα, μπορείτε να αφήσετε μερικές τούφες να πέσουν ανάλαφρα και να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας. Θα πρέπει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι το χτένισμα αυτό απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρονται εδώ.

Κότσος εμπνευσμένος από τη δεκαετία του 1950

Ο κότσος των 50's είναι ένα κλασσικό, διαχρονικό χτένισμα. Κάντε τον κότσο χαμηλά και στερεώστε τον με μια κορδέλα, με τσιμπιδάκια, ή ακόμη και με το μολύβι που χρησιμοποιείτε στο γραφείο. Παρά το vintage στιλ του, έχει εκσυγχρονιστεί και ενσωματωθεί πλήρως στον χώρο εργασίας του 21ου αιώνα.

Σοφιστικέ αλογοουρά

Κάντε χωρίστρα στο πλάι και πιάστε τα μαλλιά σας κοτσίδα, περίπου στο μέσον του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε μια στέκα για να στερεώσετε τις όποιες ατίθασες τούφες. Είναι ένα εξαιρετικά κομψό χτένισμα, με το τίμημα ότι απαιτεί λίγο παραπάνω χρόνο για να το πετύχετε ακριβώς.

Όλα τα παραπάνω είναι σικάτα χτενίσματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στα μαλλιά σας, χωρίς όμως να είναι ανάρμοστα για τον χώρο της δουλειάς σας. Μπορείτε να παίξετε και να πειραματιστείτε, για να τα προσαρμόσετε στον τύπο των μαλλιών σας και το σχήμα του προσώπου σας. Πρόκειται αποδεδειγμένα για εύκολες λύσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε στα γρήγορα πριν φύγετε για το γραφείο!