Οι βαφές μαλλιών της Garnier προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα καστανών αποχρώσεων, που κυμαίνονται από το ανοιχτό καστανόξανθο μέχρι το σκούρο καστανό.

Κατά την επιλογή μιας καστανής απόχρωσης, θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνετε υπόψη τον τόνο της επιδερμίδας σας και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε ότι η απόχρωση που θέλετε να εφαρμόσετε σας ταιριάζει.

Διαλέγοντας το ιδανικό χρώμα για εσάς, θα κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό, γεμάτο ζωντάνια και υγεία.

Αν έχετε αμφιβολίες για τις αποχρώσεις στις οποίες θα πρέπει να κινηθείτε, δοκιμάστε τον επιλογέα χρωμάτων που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Garnier. Αυτή η γρήγορη διαδικασία, με τρεις απλούστατες ερωτήσεις, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε κατά πόσον πρέπει να κινηθείτε προς τις πιο ανοιχτές ή τις πιο σκούρες καστανές αποχρώσεις.

Διαφορετικές αποχρώσεις του καστανού για διαφορετικά αποτελέσματα

Ο γενικός κανόνας σε ό,τι αφορά τη βαφή των μαλλιών λέει ότι δεν πρέπει να επιλέξετε απόχρωση πάνω από δύο τόνους πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα σε σχέση με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Αν τα μαλλιά σας είναι σκούρα καστανά, επιλέξτε ένα βαθύ σκούρο καστανό ή ένα χρυσαφένιο σκούρο καστανό. Αυτό θα δώσει βάθος και θα φωτίσει τα μαλλιά σας.

Αν τα μαλλιά σας είναι καστανά, μπορείτε να διαλέξετε είτε μια πιο σκούρα είτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση, όπως ένα καστανοκόκκινο ή ένα σοκολά, που θα δώσουν ζωντάνια στα μαλλιά σας.

Αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτά καστανά, ένα λαμπερό καστανόξανθο είναι ιδανική επιλογή. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα δίνοντάς τους μια ελαφρώς χρυσαφένια απόχρωση, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει το βάθος του φυσικού χρώματός τους.

Λύση υπάρχει και για την περίπτωση που θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας σε απόχρωση πάνω από δύο τόνους πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα σε σχέση με το φυσικό σας χρώμα. Μπορείτε να αναμείξετε τη βαφή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είτε κάνοντας ανταύγειες είτε βάφοντας μόνο τις άκρες –κάτι που είναι και η τελευταία λέξη της μόδας!

Μην ξεχνάτε ότι η περιποίηση των μαλλιών σας είναι εξίσου σημαντική με το χρώμα που θα επιλέξετε. Τα ενεργά συστατικά της Garnier ενισχύουν τη χρωματική απόδοση της βαφής και παράλληλα θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά, εξασφαλίζοντάς σας υπέροχο αποτέλεσμα.