GARNIER SKIN ACTIVE


Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Αποτελεσματικός και εντατικός καθαρισμός της επιδερμίδας κάθε μέρα, για να αφαιρεθούν οι ρύποι, και το μακιγιάζ.
Συμπληρωματική ενυδάτωση που θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος εχθρός της επιδερμίδας δεν είναι η γήρανση, αλλά οι εξωτερικοί παράγοντες: η UV ακτινοβολία , οι χαμηλές θερμοκρασίες, η ρύπανση, η κόπωση, κ.α.

Η Garnier SkinActive έχει τις λύσεις για την εύκολη και αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας, όλα όσα χρειάζεστε και μόνο όσα χρειάζεστε:
• Απλά, καθημερινά προϊόντα καθαρισμού για ένα συστηματικό πρόγραμμα περιποίησης.
• Ενυδάτικές κρέμες για κάθε τύπο επιδερμίδας, όλες πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε γυναίκας (κατά των ατελειών, κατά των σημαδιών κόπωσης, με χρώμα ή για υψηλή προστασία).
• Αντιοξειδωτικά συστατικά φυσικής προέλευσης που είναι ωφέλιμα για την επιδερμίδα.

Η GARNIER ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Εύκολες, εύχρηστες, προσιτές λύσεις -τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Μπορούμε να το κάνουμε γιατί, χάρη στη μακρά εμπειρία και την προηγμένη έρευνά μας, ξέρουμε τι πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων της επιδερμίδας οφείλονται σε καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες που δεν γίνεται να αποφευχθούν: ακτινοβολία UV, ζέστη & κρύο, έλλειψη ύπνου, ρύπανση· όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε οξειδωτικό στρες και να βλάψουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την ολοένα και λιγότερο ελκυστική.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ GARNIER 

Όμορφη επιδερμίδα σημαίνει λαμπερή όψη χωρίς ατέλειες, χωρίς ορατούς πόρους, χωρίς δυσχρωμίες και σημάδια κόπωσης. Η όμορφη επιδερμίδα δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

Γι' αυτό η Garnier δημιούργησε την SkinActive: μια σειρά προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε τρόπο ζωής, που περιέχουν αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης σε συνδυασμό με ενεργά συστατικά καλλυντικής δράσης, για να χαρίσουν στην επιδερμίδα πιο όμορφη και λαμπερή όψη μέρα με τη μέρα. Τα ενεργά προϊόντα μας έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και, τα περισσότερα εξ αυτών, έχουν δοκιμαστεί σε συνθήκες πραγματικής χρήσης. Βέλτιστη ανεκτικότητα με προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα, για να ανταποκριθούν στην ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ακόμη και της ευαίσθητης.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Η Garnier πιστεύει πραγματικά ότι το κλειδί για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας είναι η επιλογή και ο συνδυασμός των καλύτερων ενεργών συστατικών και των αντιοξειδωτικών φυσικής προέλευσης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ
Δύο από τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά στον κόσμο, η Βιταμίνη Ε και η Βιταμίνη Cg, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τα εξαιρετικά οφέλη τους στην επιδερμίδα. Δουλεύοντας από κοινού, λοιπόν, οι δύο αυτές αντιοξειδωτικές βιταμίνες προστατεύουν την επιδεμριδα από τις ελεύθερες ρίζες και, κατά συνέπεια, από το οξειδωτικό στρες.

Όταν χρησιμοποιούνται μεμονωμένα, οι δύο αυτές βιταμίνες αποσυντίθενται γρήγορα και χάνουν τις ιδιότητές τους. Όταν όμως συνυπάρχουν, έχουν την ιδιότητα να αλληλοαναπλάθονται και να παρέχουν πιο ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, όταν δρουν από κοινού, βοηθούν στην καταπολέμηση των κυριότερων μορφών ελεύθερων ριζών -ακόμη και των πιο βλαβερών, όπως το HO°.

Η Garnier αναζητά διαρκώς τα πλέον αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης και ενεργά συστατικά καλλυντικής δράσης, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα των προϊόντων . Πέραν των βιταμινών, η Garnier επιλέγει επίσης αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης, για να ικανοποιήσεις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Μεταξύ αυτών είναι το ρόδι, το amla και το βατόμουρο.

pomegrenate

ΡΟΔΙ

Γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο σαν ένας από τους
πιο πλούσιους σε αντιοξειδωτικά
καρπούς της φύσης, το ρόδι φημίζεται για τις
ενυδατικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες.

AMLA

Όντας εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το amla διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην πρόληψη των βλαβών που προκαλεί ο ήλιος και στην ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας.

amla
amla

AMLA

Όντας εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά,
το amla διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες
που συμβάλλουν στην πρόληψη των βλαβών που
προκαλεί ο ήλιος και στην ενίσχυση
της λάμψης της επιδερμίδας.

blueberry

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Οι διατροφολόγοι το συνιστούν σαν ένα
απαραίτητο συστατικό της καθημερινής μας διατροφής.
Όντας ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά
της φύσης, τα βατόμουρα συμβάλλουν στην εξισορρόπηση
και στον καθαρισμό της επιδερμίδας.