ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗ GARNIER AMBRE SOLAIRE ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Όντας μια υπεύθυνη μάρκα, η Garnier έχει δεσμευθεί για την πρόληψη των κινδύνων που σχετίζονται με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ενημερώνοντας το κοινό και παρέχοντας προϊόντα αντιηλιακής προστασίας για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η GARNIER ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 • Από το 2006, η Garnier στηρίζει την Ένωση Ευρωπαϊκών Αντικαρκινικών Εταιρειών (ECL), για να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και να διδάξει στη νέα γενιά τη σημασία της προστασίας της επιδερμίδας τους από τη βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου.

  Η υπερέκθεση στον ήλιο κατά την παιδική ηλικία ενέχει σοβαρούς κινδύνους: ευνοεί την εμφάνιση μελανώματος κατά την ενήλικη ζωή του ατόμου. Το μελάνωμα είναι η σοβαρότερη μορφή καρκίνου του δέρματος και το πιο συχνό είδος καρκίνου μεταξύ των νεαρών ενηλίκων. Επίσης, είναι η μορφή καρκίνου με την πιο ραγδαία αύξηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

 • ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

  Αποφύγετε την έκθεσή τους στον ήλιο κατά τις ώρες υψηλότερης ακτινοβολίας (11:00-16:00).

 • ΟΜΠΡΕΛΑ

  Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά πρέπει να παραμένουν πάντοτε κάτω από τη σκιά της ομπρέλας.

 • ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

  Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε κάθε 2 ώρες ή αμέσως μετά το κολύμπι, την έντονη εφίδρωση ή το σκούπισμα με πετσέτα.

 • ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Μην ξεχνάτε να τα προστατεύετε φορώντας τους καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου.

Ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε σε ατομικό επίπεδο για την πρόληψη του καρκίνου, με τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Κατά του Καρκίνου http://www.cancercode.eu