Τα λεπτά μαλλιά δεν είναι πλούσια και έχουν την τάση να «κολλάνε» πάνω στο κεφάλι σας. Και όμως, ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που κάνουν λεπτά μαλλιά ιδανικά για ορισμένα στιλ και χτενίσματα. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις παρακάτω 5 επιλογές και εξερευνήστε όλες τις δυνατότητες των μαλλιών σας!

1. Κούρεμα bob

Το κλασσικό bob κούρεμα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πλούσια και με όγκο, αφού θα μειώσει το μήκος τους και θα δώσει έμφαση στη λεία υφή τους. Το κούρεμα bob συνδυασμένο με αφέλειες θα είναι στιλάτο και συνάμα αποτελεσματικό, καθώς είναι ιδανικό για όσες έχουν λεπτά μαλλιά.

2. Μακριά φράντζα

Η μακριά φράντζα ταιριάζει στους περισσότερους τύπους μαλλιών, αλλά τα αποτελέσματά της είναι ακόμη καλύτερα για όσες έχουν λεπτά, ίσια μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε χωρίστρα είτε στο πλάι είτε στη μέση· και οι δύο εναλλακτικές θα πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό σας, αναδεικνύοντας τα λεπτά, ίσια μαλλιά σας.

3. Κότσος

Είναι μια απλή λύση που χρειάζεται ελάχιστο κόπο και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε περίσταση. Δεν απαιτεί καθόλου χρόνο και, ταυτόχρονα, είναι τόσο κομψός που θα σας συνοδεύσει σε οποιαδήποτε σικάτη εκδήλωση! Ο κότσος θα δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας, και γίνεται ακόμη πιο εύκολα στα λεπτά μαλλιά.

4. Κούρεμα «Κλεοπάτρα»

Ένα κοντό καρέ με πολύ έντονες αφέλειες. Όπως θα ξέρετε ήδη από τις απεικονίσεις της αρχαίας αιγυπτιακής ομορφιάς, το κούρεμα αυτό τονίζει και αναδεικνύει τα ίσια, λεία μαλλιά. Το στιλ αυτό δεν ταιριάζει σε όλες, οπότε εσείς που έχετε λεπτά μαλλιά έχετε σίγουρα το πλεονέκτημα! Επωφεληθείτε από τα γονίδιά σας και δοκιμάστε αυτό το εκκεντρικό κούρεμα.

5. Κυματιστό long bob

Στα λεπτά μαλλιά, οι ανάλαφροι κυματισμοί δημιουργούν το οπτικό αποτέλεσμα πιο πλούσιου όγκου, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν κομψότητα.

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, φροντίστε τα και προσφέρετέ τους όλη τη θρέψη που χρειάζονται με υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού και styling, για να εξασφαλίσετε ότι θα φέρουν εις πέρας όλα αυτά τα στιλάτα look. Έτσι, θα τα πετύχετε με τόση άνεση και φινέτσα, που θα ζηλέψουν ακόμη και οι φίλες σας με πιο πλούσια μαλλιά!