Πείτε αντίο στα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά του χειμώνα.

Συχνά, ο χειμώνας αφήνει το χρώμα των μαλλιών σας μουντό και θαμπό. Με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και λίγη τρυφερή φροντίδα, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ξανά τη φυσική λάμψη τους.

Εκμηδενίστε το κρύο!

1. Φορέστε καπέλο

Το καπέλο θα λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας ανάμεσα στα μαλλιά σας και τον παγωμένο καιρό. Για να αποφύγετε το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα των επίπεδων, άτονων μαλλιών αφού βγάλετε το καπέλο, ψεκάστε λίγη λακ στη ρίζα των μαλλιών σας. Αυτό θα τους δώσει τον απαραίτητο όγκο, για να αισθάνεστε και να φαίνεστε ξανά υπέροχη!


2. Πιάστε τα μαλλιά σας

Πιάστε τα μαλλιά σας με φουρκέτες ή τυλίξτε τα με ένα μεταξωτό μαντήλι. Αυτό είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για όλες τις μέρες που θα περνάτε στο κρύο. Πάρτε μαζί σας και ενισχύσεις: ένα-δυο προϊόντα styling ενδέχεται να σας φανούν χρήσιμα!


3. Κόψτε τις άκρες τακτικά

Το τακτικό τριμάρισμα θα εμποδίσει την ψαλίδα και θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα! Κόψτε τις κατεστραμμένες τρίχες, για να δώσετε χώρο στα υγιή μαλλιά να αναπτυχθούν. Ο κομμωτής μπορεί επίσης να σας προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που θα βελτιώσουν το χρώμα των μαλλιών σας.


4. Ακολουθήστε τον κανόνα των 3 ημερών

Στην πραγματικότητα, το καθημερινό λούσιμο κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στα μαλλιά σας. Να λούζεστε λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να διατηρήσουν τη φυσική τους υγρασία. Επενδύστε σε ένα καλό ξηρό σαμπουάν, που αμέσως θα καθαρίσει και θα απορροφήσει τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών σας.


5. Τα καλύτερα προϊόντα

Χρησιμοποιώντας βαφές υψηλής ποιότητας για να βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, τα βοηθάτε να μείνουν μακριά από πολύ δραστικές χημικές ουσίες. Να λούζεστε με χλιαρό νερό, καθώς το καυτό νερό ξηραίνει τα μαλλιά.