Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BB Cream για Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαBB Cream για Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαBB Cream για Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Back Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Back Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Back Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα BackΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Back Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα TextureΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα TextureΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Texture Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη ΕπιδερμίδαΕνυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

BB Cream Ενυδατική Κρέμα ΒΒ για Κανονική Ανοιχτόχρωμη Επιδερμίδα

5 σε 1 για Τέλεια Επιδερμίδα: συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός Foundation, μιας ενυδατικής κρέμας, και δείκτη προστασίας SPF15. Ομοιόμορφη κάλυψη που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει.

Μέγεθος
50ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανάλαφρη υφή, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, Εκχύλισμα Αλόης και Μεταλλικά Χρωστικά Στοιχεία. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ για 24ωρη ενυδάτωση. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΛΟΗ για αίσθηση φρεσκάδας. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα! ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ • Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος [98%]* • Ματ αποτέλεσμα [92%]* • Ελαχιστοποίηση εμφάνισης πόρων [94%]* • Ενυδατωμένη επιδερμίδα* • SPF25 για την προστασία της επιδερμίδας από την UV ακτινοβολία. Όλα τα προϊόντα της Garnier είναι εγκεκριμένα από τον Cruelty Free International στο πλαίσιο του Leaping Bunny Programme *Αυτοαξιολόγηση, 53 γυναίκες

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε την κρέμα BB σαν κανονική ενυδατική κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα. Για να αυξήσετε την κάλυψη, χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο προϊόν! Για παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο εφαρμόστε μαζί με αντηλιακό.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γαλλία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!