first fixed slider

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ;

Ανακάλυψε το Νερό Καθαρισμού Micellaire από την Garnier, με ειδική σύνθεση με μικύλλια που δρουν σαν μαγνήτης. Χωρίς τρίψιμο, αφαιρεί αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ, απομακρύνει σκόνη και ρύπους και καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ MICELLAIRE ΟΛΑ-ΣΕ-1

Για ένα γρήγορο και εύκολο ντεμακιγιάζ, ανακαλύψτε το Νερό Micellaire 3 σε 1 από την Garnier! Με μια κίνηση καθαρίζει, απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους ενώ καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά  που απομακρύνουν το μακιγιάζ και τους ρύπους σαν μαγνήτες, για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Ιδανικό για πρόσωπο, μάτια και χείλη.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
  • Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο και το βασικότερο βήμα της καθημερινής μας ρουτίνας που ωστόσο συχνά μπορεί να παραλείπουμε ή να μην κάνουμε σωστά. Το ιδανικό είναι να εφαρμόσεις τη λοσιόν καθαρισμού για να καθαρίσεις την επιδερμίδα. Έπειτα με ένα τζελ καθαρισμού προσώπου κάνε αφρό με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις και μην ξεχνάς βασικές περιοχές του προσώπου, όπως το πηγούνι, το μέτωπο και τα πλαϊνά της μύτης. Είναι καλό να μην κάνεις απολέπιση σε καθημερινή βάση. Ένα καλής ποιότητας τζελ καθαρισμού είναι αρκετό για να αφαιρέσεις όλους τους ρύπους. Επανάλαβε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα –μία το πρωί και μία το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Μπορείς και εσύ να ανακαλύψεις την οικογένεια Micellaire από τη Garnier και να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου τον καθαρισμό που χρειάζεται.
  • Το micellaire είναι καθαριστικό νερό, που περιέχει συστατικά ενυδάτωσης, απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Η βασικότερη παράμετρος που πρέπει να λάβεις υπόψη για να επιλέξεις το κατάλληλο νερό micellaire είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου. Η επιδερμίδα σου μπορεί να είναι κανονική, ξηρή, λιπαρή, ευαίσθητη ή μεικτή. Η Garnier έχει φροντίσει και για αυτό με διαφορετικά είδη νερού micellaire για κάθε τύπο επιδερμίδας. Επομένως, αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή ή μεικτή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Νερό Ντεμακιγιάζ Όλα σε 1 για Μικτή ή Λιπαρή Επιδερμίδα. Για ευαίσθητες επιδερμίδες, η Garnier σου προτείνει το Νερό Ντεμακιγιάζ Όλα σε 1 για Ευαίσθητες Επιδερμίδες, ενώ για ξηρές το Νερό Καθαρισμού Micellaire με Υαλουρονικό Οξύ & Αλόη θα ήταν μία ιδανική επιλογή.
  • Ο καθαρισμός της επιδερμίδας μας μπορεί να ακούγεται απλή διαδικασία, ωστόσο περιλαμβάνει μερικά βήματα στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να γίνει ο καθαρισμός του προσώπου σου σωστά. Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα είναι να διαλέξεις το κατάλληλο καθαριστικό ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Έπειτα, συνέχισε με την εφαρμογή του καθαριστικού στο προσωπό σου κάνοντας ανοδικές κινήσεις για περίπου ένα λεπτό.

    Προσοχή: Μην παραλείψεις την ζώνη Τ που περιλαμβάνει το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Τέλος, ξέβγαλε καλά το καθαριστικό με άφθονο νερό και στέγνωσε το προσωπό σου με μια καθαρή πετσέτα ταμποναριστά κάνοντας απαλές κινήσεις.
  • Ο κάθε τύπος δέρματος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες τις οποίες μπορείς εύκολα να εντοπίσεις σε ένα καθαρό πρόσωπο. Αν το δέρμα σου δεν είναι ούτε λιπαρό ούτε ξηρό και δεν υποφέρεις από δερματικές παθήσεις, τότε πιθανότατα έχεις κανονική επιδερμίδα. Αν εντοπίζεις στην επιδερμίδα σου μεγάλους και ορατούς πόρους, γυαλάδα, μαύρα στίγματα και συχνές εξάρσεις ακμής, τότε πιθανότατα η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή. Αν το δέρμα σου ξεφλουδίζει συχνά, φέρει κοιλίδες ερυθρότητας και το νιώθεις ξηρό, τότε πιθανότατα έχεις ξηρή επιδερμίδα. Αν το δέρμα σου υποφέρει συχνά από ερυθρότητα, ξηρότητα, κνησμό και επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τότε πιθανότατα έχεις ευαίσθητο δέρμα. Τέλος, υπάρχουν δέρματα που εμφανίζουν περισσότερους από έναν τύπο επιδερμίδας σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου και αυτά ονομάζονται μεικτά δέρματα.
  • Το  νερό micellaire είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικά επαναλάβετε τη διαδικασία του καθαρισμού δύο φορές την ημέρα –μία το πρωί και μία το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Έρευνες δείχνουν ότι ο καθαρισμός δύο φορές την ημέρα βοηθά την επιδερμίδα να παραμείνει υγιής. Μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις την οικογένεια Micellaire από τη Garnier και να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την φροντίδα που χρειάζεται.
  • Το νερό micellaire είναι ένας άσος στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου, καθώς έχει μια ευέλικτη και πολυτάλαντη σύνθεση που το κάνει ένα πολλών χρήσεων προϊόν φροντίδας. Συγκεκριμένα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, να καθαρίσεις το πρόσωπό σου– χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα, να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας (κυκλοφορεί και σε συσκευασία ταξιδιού που πάει παντού) αλλά και για να καθαρίσεις τα πινέλα μακιγιάζ σου. Όλα τα προϊόντα της οικογένειας Micellaire από τη Garnier είναι κατάλληλα για πρόσωπο, μάτια και χείλη και για να τα εφαρμόσεις χρησιμοποίησε ένα δισκίο βαμβακιού.