Λάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με ΚαρύδαΛάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με ΚαρύδαΛάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με Καρύδα Λάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με ΚαρύδαΛάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με ΚαρύδαΛάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με Καρύδα Ideal Bronze Oil BenefitsIdeal Bronze Oil BenefitsIdeal Bronze Oil Benefits Ideal Bronze IngredientsIdeal Bronze IngredientsIdeal Bronze Ingredients Ideal Bronze TextureIdeal Bronze TextureIdeal Bronze Texture Ideal Bronze RangeIdeal Bronze RangeIdeal Bronze Range Cruetly FreeCruetly FreeCruetly Free

Ideal Bronze Λάδι για Χρυσαφένιο Μαύρισμα με Καρύδα

Λάμψη λαδιού. Προστασία γαλακτώματος. Εμπλουτισμένο με βούτυρο karité. Μεταξένια υφή, αδιάβροχο, μη λιπαρή αίσθηση. Εμπλουτισμένο με Καρύδα

Μέγεθος
150ml

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βαθιά μαυρισμένη επιδερμίδα και τροπικό άρωμα καρύδας με το Νο1 λάδι μαυρίσματος από την Garnier Ambre Solaire. Μεταξένια υφή σε έναν μοναδικό συνδυασμό καλλυντικής δράσης και τεχνολογίας μαυρίσματος, προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα ενώ παράλληλα περιποιείται βαθιά την επιδερμίδα. H πλούσια σύνθεσή του με έλαιο καρύδας θρέφει την επιδερμίδα με απαλότητα, χαρίζει λάμψη και βελούδινο αποτέλεσμα, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας. Γρήγορο και ακαταμάχητο αποτέλεσμα από τις πρώτες εφαρμογές, το οποίο ενισχύεται φορά με τη φορά.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Η Garnier έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τον αντίκτυπο των προϊόντων της σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της φάσης της παραγωγικής διαδικασίας και χρήσης, και να σας παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με πλήρη διαφάνεια.Μέθοδος υπολογισμού εγκεκριμένη από ανεξάρτητους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες, και δεδομένα επαληθευμένα από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Bureau Veritas.

Συνολικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος

Αποτύπωμα άνθρακα

g(1) ανά δόση χρήσης ( g Ανά 10mL)

Αποτύπωμα νερού

(2) ανά δόση χρήσης ( Ανά 10mL)

Αυτή η βαθμολογία επιπτώσεων βασίζεται στην προσομοιωμένη χρήση 1 προϊόντος και 4 ανταλλακτικών

Συνθήκες παραγωγής

Κατασκευάζεται στη Γερμανία σε υπεύθυνη μονάδα παραγωγής

Αξιοποίηση αποβλήτων:

Ανανεώσιμη ενέργεια:

(3)

Περιβαλλοντικός αντίκτυπος συσκευασίας

% χαρτιού / χαρτονιού με πιστοποίηση FSC® ή PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Επαναπληρώσιμο ή επαναχρησιμοποιούμενο:

Θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα

Τα συστατικά και η συσκευασία αυτού του προϊόντος προέρχονται από προμηθευτές που έχουν δεσμευτεί να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ για τα εργασιακά δικαιώματα.

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία αξιολόγησής μας και όλα όσα εφαρμόζουμε για να μειώσουμε μαζί τον αντίκτυπό μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ