ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

800 11 300 30

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

πίσω

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ MICELLAIRE

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Νερό Ντεμακιγιάζ
Micellaire της Garnier

 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier

  Χρησιμοποιήστε το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier για λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα!


  Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier είναι το must-have προϊόν και σίγουρα θα το συμπεριλάβετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Να γιατί!

  Για πολλά χρόνια, το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier παρέμεινε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Τώρα όμως ήρθε να προστεθεί στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και πλέον όλες το γνωρίζουν!

  Μόλις γυρίσατε σπίτι από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή τη σχολή, και ο καθαρισμός είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε. Το να φοράτε μακιγιάζ είναι υπέροχο, όμως η αφαίρεσή του το βράδυ μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα! Εμείς πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε το μυστικό για εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό - το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier. Αφαιρεί το μακιγιάζ και ταυτόχρονα καθαρίζει την επιδερμίδα. Συμπεριλάβετέ το στο βραδινό σας πρόγραμμα και θα αρχίσετε αμέσως να βλέπετε αποτελέσματα. Τι περιμένετε λοιπόν; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο βαμβάκι και είστε έτοιμες να ξεκινήσετε! Καθαρισμός με το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier

  Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα μάτια σας, εφαρμόστε το Νερό Ντεμακιγιάζ με ένα βαμβάκι. Αφήστε το προϊόν να δράσει για να απομακρύνει κάθε ίχνος μάσκαρα, eyeliner και σκιάς από τα βλέφαρά σας, και έπειτα περάστε ξανά με το βαμβάκι. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier περιέχει έξυπνα συμπλέγματα μορίων που ονομάζονται μικύλλια -και εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό του. Τα μόρια αυτά διαθέτουν "κεφαλές" και "ουρά". Όταν οι "ουρές" αυτές συναντήσουν έλαια και λιπαρότητα, τα αιχμαλωτίζουν και τα απομακρύνουν από την επιδερμίδα, αντί απλώς να τα διαλύουν όπως κάνουν άλλα προϊόντα. Τώρα όλες σας οι φίλες θα θέλουν να τους εκμυστηρευτείτε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας σας - ξεκινήστε την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας σας!

  Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και δείτε ποιο Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier είναι ιδανικό για εσάς. Εκεί, θα ανακαλύψετε και όλη τη σειρά προϊόντων της Garnier που θα συμπληρώσουν τέλεια το Νερό Micellaire.

Πώς να διαλέξετε το ιδανικό Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier ανάλογα με τις ανάγκες σας Η διαφορά ανάμεσα στο νερό βρύσης και στο Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier για την αφαίρεση του μακιγιάζ Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier: ένα γαλλικό μυστικό ομορφιάς Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier ακόμη κι αν δεν εφαρμόζετε μακιγιάζ στην επιδερμίδα σας Προκαταλήψεις σχετικά με το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier: αλήθεια ή ψέμα; Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier: ο νέος σύμμαχός σας για φρέσκια, καθαρή, απαλή επιδερμίδα Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire της Garnier: καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα; Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος αφαίρεσης της αδιάβροχης μάσκαρα; Αφαιρέστε το κόκκινο κραγιόν χωρίς μουντζούρες και ερεθισμούς Συμβουλές για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση της μάσκαρα Αφαίρεση μακιγιάζ: ένα απαραίτητο βήμα στο πρόγραμμα ομορφιάς Νοιώθετε τόσο εξαντλημένες που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας; Μάθετε γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε! Συμβουλές ντεμακιγιάζ για την ευαίσθητη επιδερμίδα Συμβουλές ντεμακιγιάζ για την ξηρή επιδερμίδα Συμβουλές ντεμακιγιάζ για τη λιπαρή επιδερμίδα Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα μάτια, χωρίς ερεθισμούς Πώς να αφαιρέσω το μακιγιάζ στο τέλος της μέρας; Καθημερινές συνήθειες για φρέσκια επιδερμίδα Πώς να εξασφαλίσετε λαμπερή επιδερμίδα όλο το χειμώνα Απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει πάντοτε να έχετε Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας; Έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και φτιάξτε την ιδανική ρουτίνα καθαρισμού για την επιδερμίδα σας. Τι πρέπει να περιέχει το ιδανικό νεσεσέρ; 5 συμβουλές για να κρατάτε την επιδερμίδα σας καθαρή και απαλή κάθε μέρα Οι συμβουλές μας για τον καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας Οι συμβουλές μας για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας 5 συμβουλές για να επιλέξετε τα κατάλληλα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η ΣΕΙΡΑ MICELLAIRE

Ανακαλύψτε την εξειδικευμένη σειρά καθαρισμού κάθε τύπο επιδερμίδας

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ;

#takeitoff