ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

800 11 300 30

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Βρείτε τις απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα για το Νερό Micellaire.

Πρέπει να καθαρίζω την επιδερμίδα μου το πρωί και γιατί;

Δείτε την απάντηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Η επιδερμίδα μας είναι πολύ δραστήρια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τότε είναι που αναπλάθεται, καταναλώνει ενέργεια, και απαλλάσσεται από τις τοξίνες μέσω της εφίδρωσης. Το ξέρατε ότι κάθε βράδυ χάνουμε έως και 1 λίτρο νερό;
Το νερό αυτό μεταφέρει τις τοξίνες έξω από τον οργανισμό μας, γι' αυτό είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας, και πιο συγκεκριμένα το πρόσωπό μας, κάθε πρωί.

Τεχνολογία μικυλλίων: πώς λειτουργεί το Νερό Micellaire;

Δείτε την απάντηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Τα μικύλλια λειτουργούν σαν συλλέκτες ρύπων. Όταν έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, δρουν σαν μαγνήτες προσελκύοντας και αιχμαλωτίζοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ. Τελικά, τα μικύλλια παρασύρονται από το νερό, και καταλήγουν πάνω στο βαμβάκι μαζί με τους ρύπους. Έτσι αφήνουν την επιδερμίδα σας απόλυτα καθαρή!

Τι διαφορά έχει το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire από τα υπόλοιπα νερά ντεμακιγιάζ;

Δείτε την απάντηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Τα νερά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες, καθαριστικούς παράγοντες και παράγοντες αφαίρεσης του μακιγιάζ. Τα νερά ντεμακιγιάζ micellaire περιέχουν τα ίδια συστατικά, αλλά η ποσότητα των επιφανειοδραστικών προσαρμόζεται, έτσι ώστε αυτά να λειτουργήσουν σαν μικύλλια.

Το νερό είναι φίλος ή εχθρός της επιδερμίδας μου;

Δείτε την απάντηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Αντίθετα με την κοινή γνώμη, το τρεχούμενο νερό δεν ενυδατώνει. Μπορεί ακόμη και να ξηράνει την επιδερμίδα σας εξαιτίας των αλάτων που περιέχει, κάτι που προκαλεί αίσθηση τραβήγματος και δυσφορίας. Ωστόσο, προσφέρει εξαιρετική φρεσκάδα, και για αυτό, αφαιρώντας τα άλατα, το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στα καλλυντικά και στα προϊόντα περιποίησης.

Το Νερό Micellaire μπορεί να αντικαταστήσει το πρωινό & το βραδινό πρόγραμμα καθαρισμού μου (καθαρισμός+αφαίρεση μακιγιάζ+τόνωση);

Δείτε την απάντηση

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του Νερού Micellaire. Έχει αποδειχθεί ότι τα μικύλλια είναι αποτελεσματικά ενάντια στο σύνηθες μακιγιάζ. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό, το Νερό Micellaire χαρίζει τη φρεσκάδα μιας τονωτικής λοσιόν, αλλά με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η ΣΕΙΡΑ MICELLAIRE

Ανακαλύψτε την εξειδικευμένη σειρά

καθαρισμού για κάθε τύπο επιδερμίδας

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΟΥ;

#lovetakingitoff
Παντού